КЪМПИРАНЕ С ХАМАК


Хамакът открива нови хоризонти. Няма по-леко и компактно оборудване за къмпиране. Дава Ви  независимост. Вече не е нужно да се съобразявате с хотели  хижи. Можете да къмпирате където Ви хареса.
Амазонския хамак на Red point е незаменим за всички занимаващи се с Трекинг, Преходи с велосипеди, Каяци, Мотоциклети. За ловджии, риболовци и офроуд фенове.
Това е продукт за хора със свободни души. Можеш да го сложиш в раницата и да тръгнеш на стоп за морето или където си поискаш.

Разпънат правилно, хамакът е много по-удобен от спането на земя. Ако легнете  по диагонал, гърба е почти напълно изправен. Не е проблем и спането легнал на страна. Намалява болките в гърба.
Хамака на Red point и оборудването за него "Free Camp" са  супер леки и компактни. Заедно с навеса и олекотения спален чувал, теглото им е под 2кг. Обема им е колкото един стандартен спален чувал. Навеса осигурява адекватна защита от слънце, дъжд и бури.
Намирането на място за къмпиране е изключително лесно. Може да се спи над камъни, стръмни склонове, високи треви и храсталаци, мочурлива почва, кактуси-мактуси и какво ли още не.
Хамака се разпъва за под 30 секунди. Прибира се за около минута.
Може да се използва за стол.
Спейки в хамак, няма да Ви притесняват змии, охлюви, паяци, мравки и други гадини.